dimarts, 3 de juliol del 2012

Els Clubs de lectura infantil de la Pompeu s’acomiaden fins el curs vinent!

La setmana passada vam fer una gran celebració per acomiadar-nos tots plegats, Biblioteca, nens i nenes del Club Gomet Blau i el Club Gomet Vermell. La veritat és que ens ho vam passar d’allò més bé, amb tota una hora escoltant els contes que ens narrava la “Tururuth contes”. Vam celebrar que acabàvem el curs amb dues hores del conte especials als Jardinets de la Biblioteca, el dies 20 i 21 de juny a les 18h de la tarda.

Com podreu veure a les fotografies, els nens van interactuar força, especialment, en la sessió del Club Gomet Vermell quan la Tururuth ens va explicar El gat amb botes.

Hem de felicitar a tots i totes, més grans i més petits, per la seva bona participació al llarg de tot el curs, pares i mares inclosos.

Per acabar la jornada de comiat, vam repartir a cadascun dels membres del Clubs de lectura, la seva carpeta de treball que incloïa les fitxes dels llibres treballats, així com un llibre d’obsequi.

Esperem repetir aquesta jornada tan especial l’any vinent amb noves cares i nous membres!

Us hi esperem a l'octubre!!!

BON I FELIÇ ESTIU! I ... no us oblideu de llegir una mica ...





1 comentari:

  1. Moltes gràcies a tothom per la dedicació i la feina ben feta. M'ha fet molta il.lusió obrir aquest blog i veure tot el que heu fet al llarg del curs. Bona feina!!!

    ResponElimina