dimarts, 19 d’octubre del 2010

Descobreix la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu!

La Biblioteca Pompeu Fabra us convida a conèixer la seva Col·lecció de punts de llibre a través d'un petit recorregut biogràfic dels seus autors.

2008. 11è aniversari
Autora: Mònica Vilert

Nascuda a Mataró el 1966. Mònica Vilert viu i treballa a Mataró. És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Actualment és professora d’Educació visual i plàstica al Col·legi Cor de Maria de Mataró.

Els materials que més utilitza en el seu treball artístic són la cera i el grafit. La utilització de materials amb diverses textures també condicionen la seva obra. Normalment treballa amb pocs colors, i el blanc té un lloc destacat en les seves obres.



L’any 1990 va dissenyar i realitzar els guardons dels Premis Puig i Cadafalch d’Arquitectura, Interiorisme i Restauració de l’Ajuntament de Mataró. A la ciutat hi ha instal·lades peces seves al Teatre Monumental i a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra, i l’escultura al carrer “Cooperació” també és, juntament amb Jaume Simon, obra seva, situada a la plaça del Forn del Vidre. Darrerament ha participat en “La lectura del mes” de Can Xalant, Centre de Creació i Pensament Contemporani, una lectura de textos de i sobre art contemporani.

Per aconseguir la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu només cal que ens envieu un correu electrònic a b.mataro.pf@diba.cat i ens faciliteu el vostre nom i cognom i la vostra adreça postal.

En pocs dies els rebreu a casa vostra!
Cada any fem una mostra i una trobada d'intercanvi de punts de llibre. El El 4t Mercat d'intercanvi de punts de llibre a la Pompeu es celebrarà al novembre, coincidint amb el 13è aniversari de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada