dissabte, 13 de juny de 2009

Nova guia de recursos. Mataró, Ciutat Pubilla de la Sardana 2009El passat dissabte 25 d'abril, Mataró va ser proclamada oficialment Ciutat Pubilla de la Sardana 2009.


El títol de Ciutat Pubilla es dóna a una ciutat o a un poble que ha contribuït al foment i la difusió de la sardana, amb la voluntat de transmetre i compartir el sentiment de festa amb totes les entitats, associacions, ciutadans i amants de la sardana de la ciutat.

Amb aquest objectiu, la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró ha editat una guia de recuros amb tots els materials de què disposa relacionats amb el món sardanístic: llibres i contes per a grans i menuts, música, partitures, etc.

Esperem que aquesta guia serveixi per acostar a tots els ciutadans i ciutadanes de Mataró un tema de tanta tradició a la nostra ciutat ja que, com diu Jordi Millan i Tormes, Responsable de Ciutat Pubilla de la Federació Sardanista de Catalunya:

La lectura serà sempre una base ferma per a reflexionar sobre qualsevol tema. Al sardanisme li falta aquesta reflexió i el fons de la Biblioteca és un bon fonament sobre el qual realitzar-la.

Podeu consultar el programa d'actes per saber quines activitats es faran al voltant del món sardanista durant l'any.
Si us agrada el món de la sardana a la Pompeu podeu trobar molts llibres i cd's que poden ser del vostre gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada