dimarts, 12 de juliol del 2011

El Club Gomet Vermell opina

Un cop acabades les lectures, als nens i nenes que han participat enguany en el Club Gomet Vermell els toca fer valoracions de les mateixes.

En general, les històries que més els ha agradat són aquelles que parlen de la vida d’algun nen o nena com ells, a qui els succeeixen aventures o descobreixen nous móns; o aquelles on objectes ben quotidians prenen vida i es revolucionen; sense oblidar les llegendes de dracs i princeses, que aquestes sempre agraden.

Tots i totes han valorat positivament haver pogut llegir una mica de teatre o recitar poemes, i així millorar la seva entonació en veu alta. També han gaudit cercant noves paraules al diccionari, incorporant-les al seu propi vocabulari de cada dia.


A continuació trobareu algunes de les seves opinions sobre les lectures:

** L’Èric ha comentat que les lectures li han donat molta feina, però ha millorat molt. Li ha agradat força la història i els dibuixos del llibre El Drac mandrós i Sant Jordi que vam llegir a la primavera.

** En Genís diu que se li han fet molt curtes les lectures i li posa un 10 al llibre Coses que de tant en tant passen que participava en el premi Atrapallibres 2010-2011 i un 10 també pel llibre Paula i la lleugeresa de l’ésser.

** L’Aniol ens diu que cada dia de Gomet és com si fossin 5 minutets de temps, molt curtet! I que el seu mestre de català diu que ha millorat molt la lectura.

** A la Natàlia li ha agradat molt participar en el Gomet Vermell. Especialment llegir el llibre sobre la història d’un hàmster que es diu Vilma titulat Per què és tan peluda, la Vilma?

** L'Òscar s’ha divertit molt, li agrada fer les fitxes de les lectures i els jocs de cada conte. La llardoseta i els bebebecs diu que és un dels més divertits.

** A la Paula li ha agradat llegir poesia, especialment el llibre de poemes de Sant Jordi de la Lola Casas.

** La Huiling ha pogut llegir més que a l’escola i voldria ser com la Carlota al llibre Què t’empatolles Carlota! que prepara un brou de verdures.

** La Paola diu que li han agradat els jocs i les fitxes de les lectures, especialment la poesia.

** La Haixia ha millorat molt la seva lectura en català amb les sessions del Gomet. Ha après força vocabulari en català a través de les històries i els personatges. Marvin, l’enllustrador de sabates és el què li ha agradat menys perquè la història que explica és trista.

Les coordinadores del Club Gomet Vermell volen felicitar a tots els nens i nenes que han participat en l’edició d’aquest any, pel seu interès, participació i progrés en l’hàbit i aprenentatge de la lectura. Els animem a continuar gaudint del plaer de la lectura durant l’estiu.


Ens retrobem a l’octubre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada