dissabte, 26 de març del 2011

Llegeix amb nosaltres! Tertúlia de lectura fàcil amb Les mateixes estrelles de Núria Martí Constans



El dimecres dia 30 de març tindrem una altra sessió de la nostra tertúlia de lectura fàcil "Llegeix amb nosaltres" de nivell elemental, adreçada a persones amb ganes de llegir i expressar-se en català de manera relaxada i divertida. Ens trobarem per parlar sobre aquest llibre i el seu autor a les 19h.



Núria Martí Constans
(1966, Calella de la Costa)

És llicenciada en Filologia Catalana i treballa al Consorci per a la Normalització Lingüística. Durant la seva trajectòria com a escriptora ha rebut nombrosos premis literaris. Ha estat finalista del premi J. M. Casero (2007), del Tinet Ciutat de Tarragona (2008) i del Vet aquí un gat (2008 Montcada i Reixac) i ha rebut els premis Francesc Ferrer i Gironès d'articles (2008 Amics de la Unesco de Girona), Sant Jordi 2008 de narrativa (Sarrià de Ter) i més recentment el 1r premi de novel·la curta de lectura fàcil de CCOO (2009).

Les mateixes estrelles

Les mateixes estrelles és l’obra guanyadora del 1r premi de novel·la curta de lectura fàcil i forma part de la col·lecció “Llegim” de CCOO de Catalunya. Es tracta d’un llibre de lectura fàcil, escrit amb frases curtes i un llenguatge senzill que facilita la comprensió lectora.
Mitjançant les vivències de la Teresa i de la seva filla Miranda, que han de fugir d’Espanya a causa de la Guerra Civil, l’autora narra el viatge en vaixell organitzat l’any 1939 per Pablo Neruda, a bord del Winnipeg, des de França fins a Xile, amb més de 2.000 persones que volien fugir del conflicte bèlic espanyol.
Si voleu saber en què consisteix aquesta tertúlia, no us perdeu la següent notícia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada