dimecres, 2 de març del 2011

Cicle de conferències "El gust per la lectura". A cau d’orella... o llegir, escoltar i parlar de llibres amb Amàlia Ramon

El programa “El Gust per la Lectura” del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya té per objectiu la formació de bons lectors i lectores. Es tracta que, al llarg de la seva formació educativa, els infants i els joves esdevinguin lectors competents, crítics i capaços de gaudir del plaer de la lectura.

Dintre d’aquest programa, la Pompeu acollirà vuit conferències adreçades principalment a professors de primària i secundària però també obertes a totes aquelles persones interessades en la literatura i en el foment de la lectura entre infants i joves.

A cau d’orella... o llegir, escoltar i parlar de llibres, a càrrec d'Amàlia Ramoneda.

El club de lectura va arrelant en els centres educatius. És una activitat d’animació a la lectura i una bona eina per a la formació del lector, literària i de coneixement d’un mateix. A partir d’una experiència força consolidada es tracta l’organització d’un club de lectura, la selecció de llibres i les activitats amb els llibres llegits.

Si no t'ho vols perdre, vine el proper dimecres 9 de març a les 17.30h a la sala d'actes de la Biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada