dimecres, 12 de gener del 2011

Llegeix amb nosaltres! Tertúlia de lectura fàcil amb 50 poemes per saber de memòria, a cura de Jaume Subirana


El dimecres dia 19 de gener tindrem una altra sessió de la nostra tertúlia de lectura fàcil "Llegeix amb nosaltres" de nivell intermedi adreçada a persones amb ganes de llegir i expressar-se en català de manera relaxada i divertida. Ens trobarem per parlar sobre aquest llibre a les 19h.




50 poemes per saber de memòria

50 poemes per saber de memòria és una selecció de cinquanta poemes de poetes catalans morts, a cura de l’escriptor Jaume Subirana, doctor en Filologia Catalana i professor de literatura catalana a la Universitat Oberta de Catalunya. Ha editat diverses antologies de poemes, com Festa, dol i circumstàncies, 50 poemes de Nadal per dir dalt de la cadira o Per dir sí. 50 poemes per a casaments.

El poeta Narcís Comadira, encarregat del pròleg del llibre, defineix aquesta selecció com “una tria extraordinàriament rica” i ens transmet que “aprendre un text, un poema, de memòria, és un acte d’amor”.

Amb la idea d’aprendre els poemes de cor, el curador ha optat per escollir poemes curts, en lloc de fragments o poemes molt llargs, i els presenta com si fossin petites píndoles literàries.
Si voleu saber en què consisteix aquesta tertúlia, no us perdeu la següent notícia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada