divendres, 19 de novembre del 2010

Presentació de la guia de recursos De bon rotllo



Aquest mes de novembre la Pompeu celebra el seu 13è aniversari i per festejar-ho hem preparat un munt d'activitats que us faran passar una bona estona.





Dimarts dia 23 de novembre la Pompeu presentarà la seva nova guia de recursos De bon rotllo. Ens acompanyaran Lola Casas i Vicenç Lloret, que ens faran gaudir amb la lectura de petits fragments d’algunes de les obres incloses a la guia.

La idea d’aquesta guia sorgeix del programa de Mataró Ràdio Viu la vida, on els oients feien arribar títols de llibres que consideraven de "bon rotllo". La resposta va ser tan massiva que es va ampliar al cinema i a la música.

La guia que enguany es presenta és una selecció de tot el material recopilat, tenint en compte el segell de "bon rotllo", és a dir, són obres que després de fruir-les deixen una sensació especial de benestar, de bon gust de boca.

Si no us ho voleu perdre, veniu a les 19h a la sala d'actes. Tots els assistents seran obsequiats amb un exemplar de la guia De Bon Rotllo!

I si voleu compartir amb nosaltres el vostre propi llistat de llibres, pel·lícules i música de "bon rotllo" no dubteu en connectar-vos a la nostra pàgina de Facebook i deixar el vostre comentari. Ajudeu-nos a ampliar aquesta guia amb els vostres suggeriments!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada