dimecres, 22 de setembre del 2010

Descobreix la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu!

La Biblioteca Pompeu Fabra us convida a conèixer la seva Col·lecció de punts de llibre a través d'un petit recorregut biogràfic dels seus autors.

2007. 10è aniversari
Autor: Perecoll

Nascut a Mataró el 1948. Artista multidisciplinar (escultor, pintor, gravador i dissenyador de joies) de projecció internacional i formació autodidacta. Ha exposat, entre d’altres llocs, a Brussel·les, Munic, Paris, Londres, Miami, Tòquio, Nova York i Ginebra.

Escultor d’obres de concepció lumínica, preocupat pels volums, perspectives i profunditats, treballa amb preferència el bronze i la representació lliure del cos humà. En pintura, destaquen les seves elogiades “sèries negres”, quadres monocromàtics amb diferents tonalitats del negre, de gran dificultat plàstica i d’un reduccionisme portat a l’extrem però resolt per l’autor de forma excepcional.

Per aconseguir la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu només cal que ens envieu un correu electrònic a b.mataro.pf@diba.cat i ens faciliteu el vostre nom i cognom i la vostra adreça postal.

En pocs dies els rebreu a casa vostra!
Cada any fem una mostra i una trobada d'intercanvi de punts de llibre. El 4t Mercat d'intercanvi de punts de llibre a la Pompeu es celebrarà al novembre, coincidint amb el 13è aniversari de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada