dijous, 22 d’abril del 2010

Hora del conte especial Sant Jordi. Twins'n Klowns amb Kima i Kuma



Durant el mes d'abril i amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi la Pompeu ha preparat un munt d'activitats per grans i menuts.






La Kima i la Kuma són dues germanes bessones que expliquen contes d'una manera molt divertida i interessant: la Kima en llengua oral i la Kuma en llengua de signes! Aprendrem infinitat de coses. A mirar amb les orelles, a parlar amb els ulls, a sentir amb les mans... i moltes coses més amagades a dintre els contes. Quantes coses aprendrem amb les dues bessones, la Kima i la Kuma!

Aquest dimarts dia 27 d'abril les germanes Kima i Kuma ens faran gaudir amb el seu espectacle Twins'n Klowns, on descobrirem contes del circ...contes màgics...fades bones...pallassos que s'enamoren de princeses...arbres que senten, arbres màgics...flix, flaix, fluix!...paaam!, equilibristes, malabaristes...mags i rodamons...bruixes que aprenen a riure...contes d'indis sioux, apaches...boscos perduts...patapampam!...titelles que es poden moure soles...pirates bons...confetti i moltes sorpreses!

Si no us ho voleu perdre, veniu a les 18h a la sala d'actes.
A la Pompeu teniu a la vostra disposició llibres de la col·lecció Ginjoler en Llenguatge de Signes Català (LSC)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada