dijous, 11 de març del 2010

Descobreix la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu!

La Biblioteca Pompeu Fabra us convida a conèixer la seva Col·lecció de punts de llibre a través d'un petit recorregut biogràfic dels seus autors.

1998. 1er aniversari
Autor: Jordi Cuyàs

Llicenciat en belles arts per la Universitat de Barcelona. Professor de disseny i mitjans audiovisuals a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona.
Les seves obres s’han mostrat a la galeria Àngels de la Mota de Barcelona (1993), sales d’exposicions de l’Ajuntament de Mataró (1995), Sala H de Vic (1996), capella de Sant Roc de Valls (1997), galeria Espais de Girona (1997), Treballs de net art coproduïts pel MACBA i Hangar (2000), galeria Claramunt de Barcelona (2000), Museu de pintura de Sant Pol (2000), Centre Cultural Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet (2002), Casa Solé i Palet de Terrassa (2004), Can Palauet de Mataró (2007), Sala d’Exposicions de la Rambla de Girona (2007).
També ha participat en exposicions col·lectives i mostres de vídeo en diverses ciutats d’Europa.


Per aconseguir la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu només cal que ens envieu un correu electrònic a b.mataro.pf@diba.cat i ens faciliteu el vostre nom i cognom i la vostra adreça postal.

En pocs dies els rebreu a casa vostra!
Cada any fem una mostra i una trobada d'intercanvi de punts de llibre. El 4t Mercat d'intercanvi de punts de llibre a la Pompeu es celebrarà al novembre, coincidint amb el 13è aniversari de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada