dimecres, 10 de febrer del 2010

Llegeix amb nosaltres! Tertúlia de lectura fàcil amb L'estudiant italià de Rubèn Mettini



Aquest dimecres dia 17 de febrer continuem amb la nostra tertúlia de Lectura fàcil "Llegeix amb nosaltres!" de nivell elemental, adreçada a persones amb ganes de llegir i expressar-se en català de manera relaxada i divertida. Ens trobarem per parlar sobre aquest llibre i el seu autor a les 19h.



Rubèn Mettini

Escriptor i traductor d’origen argentí, resident a Barcelona des de 1976. Format com a economista i llicenciat en Filologia romànica per la Universitat de Barcelona. Rubèn Mettini treballa com a professor de didàctica de la llengua i de tècniques d’expressió escrita i també coordina tallers de creació literària, a més a més de col·laborar amb el Servei de Llengua Catalana de la Universitat de Barcelona. La seva experiència com a traductor de l’anglès, castellà i italià al català és extensa. Un exemple és l’obra La carne, la muerte y el diablo en la literatura romántica, de Mario Praz, traduïda per a la editorial Acantilado. És autor de 10 + 1 nits, La casa de Cadaqués, Els déus de la vall, De vidas encastradas, Baile de máscaras i La rara perfecció del triangle. Amb l’obra de teatre Birds in the night va guanyar el XX Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi l’any 1992.

L'estudiant italià

Francesco, un jove estudiant italià que viu temporalment a Barcelona, és el protagonista d’aquesta divertida obra. Durant la seva estada a la capital catalana viurà una història molt interessant plena d’embolics. Aquest llibre inclou vocabulari en català, castellà i anglès i un apartat de treball didàctic.

Si voleu saber en què consisteix aquesta tertúlia, no us perdeu la següent notícia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada