dimecres, 17 de febrer del 2010

Descobreix la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu!

La Biblioteca Pompeu Fabra us convida a conèixer la seva Col·lecció de punts de llibre a través d'un petit recorregut biogràfic dels seus autors.

Aquesta col·lecció té el seu origen en la proposta per part de l’Institut Municipal d'Acció Cultural de Mataró de promoure l’edició anual dels punts de llibre de la Biblioteca amb la finalitat de recollir el seu catàleg de serveis. Així, des del 22 de novembre de 1997, cada aniversari de la Biblioteca ha anat acompanyat de la presentació d’un punt de llibre dissenyat per un artista, grafista o il·lustrador de la ciutat.

En aquesta ocasió us volem descobrir el punt que va inaugurar la nostra col·lecció:

1997. Logotip de la biblioteca
Autor: Jordi Cuyàs

Llicenciat en belles arts per la Universitat de Barcelona. Professor de disseny i mitjans audiovisuals a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona.
Les seves obres s’han mostrat a la galeria Àngels de la Mota de Barcelona (1993), sales d’exposicions de l’Ajuntament de Mataró (1995), Sala H de Vic (1996), capella de Sant Roc de Valls (1997), galeria Espais de Girona (1997), Treballs de net art coproduïts pel MACBA i Hangar (2000), galeria Claramunt de Barcelona (2000), Museu de pintura de Sant Pol (2000), Centre Cultural Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet (2002), Casa Solé i Palet de Terrassa (2004), Can Palauet de Mataró (2007), Sala d’Exposicions de la Rambla de Girona (2007).
També ha participat en exposicions col·lectives i mostres de vídeo en diverses ciutats d’Europa.

Per aconseguir la col·lecció de punts de llibre dels aniversaris de la Pompeu només cal que ens envieu un correu electrònic a b.mataro.pf@diba.cat i ens faciliteu el vostre nom i cognom i la vostra adreça postal.

En pocs dies els rebreu a casa vostra!
Cada any fem una mostra i una trobada d'intercanvi de punts de llibre. El 4t Mercat d'intercanvi de punts de llibre a la Pompeu es celebrarà al novembre, coincidint amb el 13è aniversari de la Biblioteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada