dimecres, 5 de novembre del 2008

Recital poètic. Amb aires celtes amb Los Stompers


Possiblement el grup de música irlandesa més conegut i estimat de Catalunya, Los Stompers porten ja set anys propagant per tota la península la seva barreja de folc amb personalitat pròpia. Les seves actuacions festeres són una mena de “taverna errant”, que recrea la xerinola i l’espurna del “pub irlandès”.



Durant tot el mes de novembre i amb motiu de l'11è aniversari de la Pompeu Fabra, tindrem a la biblioteca uns convidats molt especials que ens faran gaudir amb les seves interpretacions. Amb l'actuació de Los Stompers continuem el cicle de recitals poètics que vam començar per Sant Jordi. Si no te la vols perdre, vine el proper dijous dia 6 de novembre, a les 19h a la sala d'actes.

Atenció: les dates del cicle de recitals de novembre de 2008, dins de la programació de l'agenda cultural de la ciutat, han estat modificades. Consulteu el bloc per les properes actuacions.

Si t'agrada la música celta a la Pompeu tenim molts cd's que et traslladaran als verds paissatges d'Irlanda, Escòcia o Bretanya. Vine i emporta-te'ls en préstec!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada